Хотел Нова Ривиера се наоѓа на само шеесетина метри од центарот на Охрид , се верува дека повеќе од половина милион туристи престојувале во овој хотел во последните педесетина години. Иво Андриќ, Павле Вујсиќ, Бата Живоиновиќ, Петре Прличко, Лазар Личеноски се едни од многуте познати лица, глумци, писатели, сликари, музичари, политичари, од земјава и надвор, кои престојувале во хотелот и уживале во прекрасната музика, храна и пијалоци. Денес хотелот има нов изглед, нови сопственици и ново име Нова Ривиера, но ги има задржано старата традиција, обичаи и навики. Градските боеми сеуште тука го испиваат првотот утринско кафе, доручкуваат и уживаат во вкусот на традиционалната кујна. Повелете во Хотел Нова Ривиера и уживајте во релаксирачкиот амбиент, погледот на кристалното Охридско езеро, охридската староградска песна и вкусот на традиционалната и интернационалната кујна, како и богатиот избор на вина и други пијалоци

Услуги

Соби и апартмани
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ut nulla a erat mollis scelerisque. Suspendisse sit amet purus ligula. Nullam nisl dui, volutpat id lacinia vitae, feugiat in libero.
Ресторан и бар
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis ut nulla a erat mollis scelerisque. Suspendisse sit amet purus ligula. Nullam nisl dui, volutpat id lacinia vitae, feugiat in libero. 
Патувања и екскурзии
Proin eu odio in massa blandit adipiscing id sit amet odio. Etiam lacus nunc, egestas ac eleifend at, imperdiet aliquam mauris. Nam nisi mi, tempus et posuere ac, bibendum id metus. metus.
/