Апартмани и соби во Хотел Нова Ривиера

Хотелот располага со 39 соби, од кои 6 се еднособни апартмани, 5 трокреветни соби и 28 двокреветни соби со брачни и раздвоени кревети. Секоја соба е опремена со клима уред, LCD TV, бесплатен безжичен интернет, телефон, тоалет со туш кабина, прибор за лична хигиена, фен за коса, собна услуга, мини бар. Секоја соба има сопствен балкон, а апартманите имаат тераси со поглед на езеро.
ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА
Сместувачки капацитет за пријатен престој за еден гостин со можност за поставување бебешко креветче.Еднокреветните соби се опремени со кревет со димензии 208 х 180, ТВ, телефон, клима уред, тоалетна маса, ноќна ламба, огледало, тоалет со туш кабина, фен за коса...
ЕКОНОМСКА СОБА
Сместувачки капацитет за пријатен престој за еден или двајца гости. Економските соби се со помали димензии од останатите соби, опремени се со брачен кревет со димензии 200 х 180 или два единечни кревети со димензии 200 х 90, LCD TV, телефон, клима уред, тоалетна маса, ноќна ламба...
ДВОКРЕВЕТНА СОБА - БРАЧЕН КРЕВЕТ
Сместувачки капацитет за пријатен престој за двајца гости со можност за поставување дополнителен кревет или бебешко креветче. Двокреветните соби се опремени со брачен лежај, со димензии 200 х 180, LCD TV, телњфон, клима уред, тоалетна маса, ноќна ламба, огледало, тоалет со туш кабина...
ДВОКРЕВЕТНА СОБА - РАЗДВОЕН КРЕВЕТ
Сместувачки капацитет за пријатен престој за двајца гости со можност за поставување дополнителен кревет или бебешко креветче. Двокреветните соби се опремени со два единечни кревети, LCD TV, телефон, клима уред, тоалетна маса, ноќна ламба...
ТРОКРЕВЕТНА СОБА
Сместувачки капацитет за пријатен престој за тројца гости. Трокреветните соби се опремени со еден брачен и еден единечен кревет , LCD TV, телефон, клима уред, тоалетна маса, ноќна ламба, огледало, тоалет со туш кабина, фен за коса, балкон...
АПАРТМАН
Сместувачки капацитет за пријатен престој за двајца гости со можност за поставување дополнителен кревет или бебешко креветче. Апартманите се пространи еднособни, опремени со брачен кревет со димензии 200 х 180 или со два разделени кревети...